Skratt och sötsaker = bra medicin mot oro

När man är ständigt hungrig och sötsugen + knappt kan förflytta sig + är skitnojig över förlossningen, finns det inget lyxigare än vänner som kommer över med mat och bakverk och ger en order om att sitta still och bara låta sig serveras. Alla gravida borde få ha det så. Jämt.

Sara dukade fram söndagsmiddagen på vårt bord, Claes kom hit med en laddning hysteriskt goda chokladkakor med nötkross och Parmis hälsade på med en påse nybakade kanelbullar i handen. Förutom nöjet i att smaska i sig av allt det goda var det extra skönt att ha kompisar på besök just den här helgen. Mitt i allt härligt babbel och flabb kunde jag nämligen koppla bort nervositeten och oron över förlossningen och fokusera på annat. Åtminstone för en stund. 

Håll nu tummarna för att jag får lite bra sömn de kommande nätterna också. Kan behövas. 

Sara, den gullnosen, stod inte bara för söndagsmiddagen - utan hjälpte även till att bada vår katt Pixel. Kissen var kanske inte helnöjd med att hamna i duschen, men se så fräsch hon är!  

Sara, den gullnosen, stod inte bara för söndagsmiddagen - utan hjälpte även till att bada vår katt Pixel. Kissen var kanske inte helnöjd med att hamna i duschen, men se så fräsch hon är!